Search
0523 - 22 51 65
Ramina Reefman

Als ondernemer is mee ondernemen binnen de MKB-sector mijn terrein. Waarom? Zonder te bagatelliseren vind ik de no-nonsense houding en “schouders eronder”  benadering een erg prettige wijze van samenwerken. De enorme drive, hart voor de zaak, snelle schakelvermogen en gerichtheid op de lange termijn, werkt inspirerend en motiveren mij om mij extra in te zetten. Ik ben graag onderdeel van het verwezenlijken van dromen en ga een beetje complexiteit niet uit de weg.

Binnen StruQtuur kan ik mijn brede expertise en ervaring op het gebied van strategie, organisatiekunde evenals het vakgebied HR in combinatie in zetten. Een combinatie waarvan ik weet dat dit inmiddels een welkome aanvulling kan zijn.

Ik ben iemand die graag de verbinding zoekt tussen organisatieonderdelen en deze combineert tot een geheel. Ook heb ik een enorme drive om kwaliteit te leveren en werkelijk iets toe te voegen. Mijn droom? Of nou ja, eigenlijk heb ik een wens. Mijn dag is pas top wanneer ik een zogenoemd “heej” momentje bij u kan bewerkstelligen. Hoe ik dat doe? Eigenlijk door kennis, praktische handvatten en directe toepasbaarheid in de praktijk met elkaar te combineren. Dingen die moeilijk lijken, samen eenvoudig maken.

Nieuwsgierig geworden? Ik in ieder geval wel naar u en zou daarom graag vrijblijvend kennis maken. Ik drink mijn koffie trouwens zwart.

Email
Tel
ramina@struqtuur.nl
0523 - 22 51 65