Search
0523 - 22 51 65
Voor wie
Verlengstuk van uw organisatie

StruQtuur is een interessante partner voor MKB-bedrijven vanaf 20 tot 200 medewerkers. Geleid door gedreven ondernemers met een resultaatgerichte no-nonsense benadering. Mensen die goed weten wat ze zelf in hun mars hebben én wanneer ze er goed aan doen om externe expertise in te huren. Liefst bij een professional die zich op meerdere terreinen nuttig maakt want niemand zit te wachten op onnodig mooie praatjes, dure consultants en hoge facturen, sterker nog: geen poeha maar ”keep it simple”.

U kent uw markt en medewerkers als geen ander maar dat wil niet zeggen dat u soms geen behoefte heeft aan een sparringpartner, die uw strategische organisatieplannen met een deskundige en frisse blik beoordeelt; die uw (markt)doelstellingen toetst aan uw organisatie-inrichting. Of aan iemand die de vertaalslag van strategie naar praktijk voor u maakt: bijvoorbeeld wanneer u voor een koerswijziging staat.

In dergelijke en andere situaties heeft StruQtuur u veel te bieden. Geen langdurige onderzoeken of ingewikkelde modellen, maar een doelgerichte analyse en bondige rapportage inclusief praktische adviezen, die u zelf in de praktijk kunt brengen.

Waarin wij onderscheidend zijn?

Wij nemen geen afscheid met het overhandigen van een mooi rapport en nette factuur. Nee wij staan u daarna –indien gewenst- ook bij met de uitwerking en implementatie. Dat bespaart niet alleen tijd en kosten, maar geeft u ook de garantie dat de uitgezette lijn wordt gevolgd en gerealiseerd.

Zo kunt u StruQtuur als projectmanager inzetten om een verandertraject van het begin tot het einde aan te sturen. Of u kiest ervoor om de HR-activiteiten op projectbasis uit te besteden. Net wat het beste past bij uw situatie: niet meer en niet minder.

Uniek

StruQtuur bezit over de unieke combinatie van strategen, organisatieadviseurs, HR-managers en marketeers. Al deze specialistische kennis in één organisatie met korte lijnen. Wij zetten deze kennis graag in combinatie voor u in.

Wij adviseren niet, wij ondernemen mee

Nee, wij zijn geen traditioneel adviesbureau. Die even analyseert en een advies uitbrengt. Wij van StruQtuur gaan (waar gewenst) een stap verder en zorgen ervoor dat de plannen daadwerkelijk worden uitgevoerd in de organisatie. Zo zetten wij alles op alles om de gestelde doelen te bereiken.

Helpdesk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.