Search
0523 - 22 51 65
U heeft zich vast weleens afgevraagd
Hoe richt ik mijn interne organisatie in om de doelstellingen te halen? Waar moet ik beginnen? Hoe krijg ik iedereen dezelfde richting op?
Organisatie
Ondernemers weten als geen ander hoe hun markt en eigen organisatie in elkaar steken. Van die twee is de markt het meest aan verandering onderhevig; de organisatie volgt en verandert mee. Tenminste, dat is het ideaalplaatje. In de praktijk is dit vaak weerbarstiger. StruQtuur is er om samen met u te kijken vanuit uw (markt)strategie naar uw interne organisatie en van uw interne organisatie naar uw mensen.

U heeft vast wel eens meegemaakt dat..

  • U graag de snelheid en flexibiliteit van uw organisatie wilt vergroten maar dit lastig blijkt en u toch teveel procedures heeft
  • U wordt afgeremd door niet productieve vergaderingen
  • U projecten hebt geïnitieerd die veelbelovend leken maar toch mislukten en veel geld kosten
  • U veel geld besteed aan het implementeren van systemen maar dit alleen kan werken met de juiste vulling hiervan

U kunt StruQtuur inschakelen voor:

Organisatiestructuur bepalen

Is uw organisatiemodel afgestemd op uw bedrijfsdoel of is er een effectievere inrichting denkbaar? Wat zijn de mogelijkheden en gevolgen?

Organisatiecultuur bepalen

Net zoals iedere persoon uniek is, is een cultuur van een organisatie ook uniek. Een organisatiecultuur heeft te maken met waarden, opvattingen, overtuigingen, gevoelens en beelden die binnen een organisatie leven.

Verandermanagement

Het doel is bepaald; tijd om de bakens te verzetten en de nieuwe koers te volgen. Waar begint u en hoe stuurt u zo nodig bij? StruQtuur biedt u een concreet plan van aanpak.

Procesverbetering

Kan een afdeling of afdelingen onderling efficiënter of effectiever werken? StruQtuur brengt knelpunten aan het licht, geeft adviezen voor verbeteringen en/of helpt bij het stroomlijnen van processen.

Projectbegeleiding

Soms vragen projecten intensieve begeleiding, waarvoor u zelf niet de tijd en/of mensen heeft. In deze gevallen kunt u StruQtuur inzetten als projectmanager voor een oplossing op maat, zodat u daarna weer zelfstandig verder kunt.

Testimonials
Uitermate doelgericht

"Als ondernemer wil je Ramina graag naast je hebben als het gaat om het succesvol doorvoeren van organisatorische veranderingen. Ze heeft een enorme parate kennis van zaken op het gebied van HRM en de daaraan gepaard gaande wetgeving. Er ontgaat haar geen detail, maar verliest zich daar niet in. Integendeel: ze focust juist nadrukkelijk op de grote lijnen en is uitermate doelgericht. Ze maakt zich in no-time nieuwe materie eigen, analyseert het doel en schakelt vervolgens razendsnel door naar concrete plannen."

Bertus Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Structuur aanbrengen

"Ramina heeft het unieke vermogen om structuur te brengen daar waar het nodig is. Zij heeft een uitstekend waarnemingsvermogen dat zij kan vertalen naar praktische en professionele oplossingen om zo de organisatie op een hoger niveau te tillen. In de samenwerking met haar heb ik altijd kunnen rekenen op haar volledige inzet en snelle en adequate manier van reageren."

drs. Eva Dijkema-Stolk
HR-Consultant & Trainer Vos Opmaat Consultancy Groningen
Kansen creëren

"Ramina weet exact wat ze wil: de ambitie straalt van haar af. Indrukwekkend om te zien hoe ze kansen creëert en hoe die vervolgens ook vanzelf naar haar toe lijken te komen."

mr. Henk Vos
Oud-directeur & Eigenaar Vos Opmaat Consultancy Groningen
Harde werkers

"Ramina begon in 2006 bij ons als hoofd P&O, maar het was al heel snel duidelijk dat ze meer in haar mars had. En ook meer wilde. Daar werkt ze hard voor. Ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid en stelt de juiste vragen. Als ze denkt dat ze iets kan toevoegen, trekt ze haar mond wel open. Gevraagd én ongevraagd. Ze krijgt het werk absoluut van de handen, daar hoef je niet achteraan."

Jan Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Absolute meerwaarde

"Tolsma-Grisnich heeft ambitieuze internationale groeiplannen. Dat vraagt om goed opgeleide, betrokken medewerkers. Om die te vinden en te behouden willen we een aantrekkelijke werkgever zijn. Ramina helpt ons om de organisatie zo in te richten dat we behalve een goed salaris ook interessante doorgroeimogelijkheden kunnen bieden aan getalenteerde medewerkers. Haar kennis van zowel strategische organisatiekunde als HRM is daarbij een absolute meerwaarde. Ze weet wat medewerkers beweegt en heeft tegelijkertijd haarscherp de koers van het bedrijf voor ogen."

Pieter Wesseling
CEO Tolsma-Grisnich Group Emmeloord
Bel mij?
Zin een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor in Hardenberg of maak telefonisch een afspraak. Makkelijker dat wij terugbellen? Geen probleem