Search
0523 - 22 51 65
Uw waardevolste bezit
Sluit mijn personeelsbeleid aan bij mijn bedrijfsdoelstellingen en onze manier van werken? Heb ik de juiste mensen aan boord om mijn doelstellingen te behalen? Hoe zorg ik er voor dat ik het passende talent aan trek en kan blijven uitdagen?
Uw mensen
Uw mensen zijn uw meest waardevolle kapitaal en meest bepalende succesfactor. Als geen ander weten wij hoe u uw menselijk kapitaal optimaal in kan zetten en motiveren voor gezamenlijk succes. Door mensen op precies de goede plek te plaatsen, die past bij hun drijfveren, talenten en ontwikkelingsambities. Alleen dan doen ze hun werk met echt plezier, daar plukt u de vruchten van.

U kunt StruQtuur inschakelen voor:

Vinden

Talent aantrekken, zelfs zonder openstaande vacature? Hoe doet u dat? Via onze partner Jobbing vindt u dé oplossing. StruQtuur helpt u bij de positionering als aantrekkelijke werkgever (employer branding), maar ook met praktische zaken als het opstellen van vacatureteksten, profielen en introductieprogramma’s.

Binden

Hoe verbindt u uw mensen aan uw bedrijf? Wat biedt u uw mensen? Van het opstellen van een compleet functie- en salarishuis inclusief functiebeschrijvingen, tot het maken van een volwaardig personeelshandboek met sociaal beleid, arbobeleid en arbeidsvoorwaarden. StruQtuur maakt het op maat en met het oog op de toekomst.

Boeien

Het duurzaam inzetten van medewerkers gaat verder dan gezondheid en vitaliteit. Kennis en vaardigheden behouden, net als betrokkenheid, motivatie en bevlogenheid? StruQtuur brengt dit met een vernieuwende visie.

Groeien

Talent is in deze tijd onmisbaar, maar benut u dit voldoende? Binnen de filosofie dat u nooit teveel goede mensen kan hebben kan StruQtuur “project talentenpool” starten. Hiermee kunt u actief en continu op zoek naar nieuwe collega`s die uw organisatie op termijn kunnen versterken en verder kan laten groeien.

Uitzwaaien

Soms onoverkomelijk, maar hoe gaat u hiermee om? Het arbeidsrecht kent de nodige voetangels en klemmen en is voor menig ondernemer complexe materie. Voor het correct laten afvloeien van een groep medewerkers of een individu zijn er meerdere mogelijkheden. StruQtuur adviseert over de beste oplossing voor uw situatie.

Testimonials
Uitermate doelgericht

"Als ondernemer wil je Ramina graag naast je hebben als het gaat om het succesvol doorvoeren van organisatorische veranderingen. Ze heeft een enorme parate kennis van zaken op het gebied van HRM en de daaraan gepaard gaande wetgeving. Er ontgaat haar geen detail, maar verliest zich daar niet in. Integendeel: ze focust juist nadrukkelijk op de grote lijnen en is uitermate doelgericht. Ze maakt zich in no-time nieuwe materie eigen, analyseert het doel en schakelt vervolgens razendsnel door naar concrete plannen."

Bertus Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Structuur aanbrengen

"Ramina heeft het unieke vermogen om structuur te brengen daar waar het nodig is. Zij heeft een uitstekend waarnemingsvermogen dat zij kan vertalen naar praktische en professionele oplossingen om zo de organisatie op een hoger niveau te tillen. In de samenwerking met haar heb ik altijd kunnen rekenen op haar volledige inzet en snelle en adequate manier van reageren."

drs. Eva Dijkema-Stolk
HR-Consultant & Trainer Vos Opmaat Consultancy Groningen
Kansen creëren

"Ramina weet exact wat ze wil: de ambitie straalt van haar af. Indrukwekkend om te zien hoe ze kansen creëert en hoe die vervolgens ook vanzelf naar haar toe lijken te komen."

mr. Henk Vos
Oud-directeur & Eigenaar Vos Opmaat Consultancy Groningen
Harde werkers

"Ramina begon in 2006 bij ons als hoofd P&O, maar het was al heel snel duidelijk dat ze meer in haar mars had. En ook meer wilde. Daar werkt ze hard voor. Ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid en stelt de juiste vragen. Als ze denkt dat ze iets kan toevoegen, trekt ze haar mond wel open. Gevraagd én ongevraagd. Ze krijgt het werk absoluut van de handen, daar hoef je niet achteraan."

Jan Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Absolute meerwaarde

"Tolsma-Grisnich heeft ambitieuze internationale groeiplannen. Dat vraagt om goed opgeleide, betrokken medewerkers. Om die te vinden en te behouden willen we een aantrekkelijke werkgever zijn. Ramina helpt ons om de organisatie zo in te richten dat we behalve een goed salaris ook interessante doorgroeimogelijkheden kunnen bieden aan getalenteerde medewerkers. Haar kennis van zowel strategische organisatiekunde als HRM is daarbij een absolute meerwaarde. Ze weet wat medewerkers beweegt en heeft tegelijkertijd haarscherp de koers van het bedrijf voor ogen."

Pieter Wesseling
CEO Tolsma-Grisnich Group Emmeloord
Bel mij?
Zin een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor in Hardenberg of maak telefonisch een afspraak. Makkelijker dat wij terugbellen? Geen probleem

 0523 – 22 51 65
 hallo@struqtuur.nl
 Kruiwiel 2b, Hardenberg