Search
0523 - 22 51 65
Juridische ondersteuning
Het Nederlandse (arbeid)recht is voor menig ondernemer complexe materie. StruQtuur biedt juridische ondersteuning bij casussen en het formuleren van beleid.
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden laten zien wat u als werkgever te bieden heeft. StruQtuur helpt bij het formuleren van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van arbeidsovereenkomsten die passen bij uw bedrijf.

Ontslag

Voor het correct laten afvloeien van één of een groep medewerker(s) zijn er meerdere mogelijkheden. StruQtuur adviseert en begeleid bij de beste oplossingen voor uw situatie.

Mediation

Bij een arbeidsconflict is het vaak effectiever en voordeliger om gebruik te maken van mediation dan de stap naar de rechter te maken. StruQtuur biedt werkgever en werknemer onafhankelijk begeleiding bij arbeidsconflicten.

Dossiervorming

Zowel bij het laten gaan van personeel als het behouden van personeel tijdens bijvoorbeeld reorganisatie is het essentieel om een goed onderbouwd dossier te hebben. StruQtuur biedt u hierin complete ontzorging.

Outplacement

Een medewerker zoekt een nieuwe baan zoekt of dreigt te moeten vertrekken kan outplacement een oplossing zijn. StruQtuur helpt werknemers bij het vinden van een nieuwe duurzame baan.

Testimonials
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusan tium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
Uitermate doelgericht

"Als ondernemer wil je Ramina graag naast je hebben als het gaat om het succesvol doorvoeren van organisatorische veranderingen. Ze heeft een enorme parate kennis van zaken op het gebied van HRM en de daaraan gepaard gaande wetgeving. Er ontgaat haar geen detail, maar verliest zich daar niet in. Integendeel: ze focust juist nadrukkelijk op de grote lijnen en is uitermate doelgericht. Ze maakt zich in no-time nieuwe materie eigen, analyseert het doel en schakelt vervolgens razendsnel door naar concrete plannen."

Bertus Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Structuur aanbrengen

"Ramina heeft het unieke vermogen om structuur te brengen daar waar het nodig is. Zij heeft een uitstekend waarnemingsvermogen dat zij kan vertalen naar praktische en professionele oplossingen om zo de organisatie op een hoger niveau te tillen. In de samenwerking met haar heb ik altijd kunnen rekenen op haar volledige inzet en snelle en adequate manier van reageren."

drs. Eva Dijkema-Stolk
HR-Consultant & Trainer Vos Opmaat Consultancy Groningen
Kansen creëren

"Ramina weet exact wat ze wil: de ambitie straalt van haar af. Indrukwekkend om te zien hoe ze kansen creëert en hoe die vervolgens ook vanzelf naar haar toe lijken te komen."

mr. Henk Vos
Oud-directeur & Eigenaar Vos Opmaat Consultancy Groningen
Harde werkers

"Ramina begon in 2006 bij ons als hoofd P&O, maar het was al heel snel duidelijk dat ze meer in haar mars had. En ook meer wilde. Daar werkt ze hard voor. Ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid en stelt de juiste vragen. Als ze denkt dat ze iets kan toevoegen, trekt ze haar mond wel open. Gevraagd én ongevraagd. Ze krijgt het werk absoluut van de handen, daar hoef je niet achteraan."

Jan Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Absolute meerwaarde

"Tolsma-Grisnich heeft ambitieuze internationale groeiplannen. Dat vraagt om goed opgeleide, betrokken medewerkers. Om die te vinden en te behouden willen we een aantrekkelijke werkgever zijn. Ramina helpt ons om de organisatie zo in te richten dat we behalve een goed salaris ook interessante doorgroeimogelijkheden kunnen bieden aan getalenteerde medewerkers. Haar kennis van zowel strategische organisatiekunde als HRM is daarbij een absolute meerwaarde. Ze weet wat medewerkers beweegt en heeft tegelijkertijd haarscherp de koers van het bedrijf voor ogen."

Pieter Wesseling
CEO Tolsma-Grisnich Group Emmeloord
Partners
Bij ons ben je geen klant, maar een partner. Deze partners gingen je voor.
Bel mij?
Zin een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor in Hardenberg of maak telefonisch een afspraak. Makkelijker dat wij terugbellen? Geen probleem